Choco-Pad, de chocolade I-Pad met apps om je vingers bij af te likken

Bent u op zoek naar een uniek en smakelijk cadeau? Een promo artikel wat heel goed in deze tijd past? Door de gelijke vorm en herkenbaarheid is de chocolade Pad is zeer geschikt voor iedere doelgroep.
Wie lust er nou geen heerlijke chocolade van hoogwaardige Belgische kwaliteit. Door middel van logo- of slogan bedrukking creëren we een uniek bij uw bedrijf passend geschenk.

In een verpakking verwerken wij 12 melkchocolade bonbons met een overheerlijke hazelnoot praline vulling. Deze bonbons worden van een eetbare bedrukking voorzien. Waarna het choco tablet door ons verpakt in een mooi geschenkendoosje. Hierdoor lijkt dit smakelijke chocolade cadeau op een kleine I-Pad of een andere pc-tablet.

De Choco Pad

  • Passend bij jouw bedrijf of product. Dit unieke chocolade promotie artikel.
  • Wij werken uitsluitend met goedgekeurde eetbare kleurstoffen.
  • Onze C-Pad logo bonbons zijn gevuld met heerlijke hazelnoot praliné.
  • De Choco pad wordt mooi verpakt in een doosje waardoor deze lijkt op een échte tablet.

Wanneer u de logo’s vervangt door een volledig tablet, kunt u een grotere boodschap uitdragen. Beide mogelijkheden kunnen we vrijblijvend met u bespreken.

Onze ruime ervaringen

Linders Bonbons bestaat ruim 20 jaar. Wij zijn in Nederland als eerste begonnen met het maken van logo’s en bedrukking op chocolade bonbons. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij de kwaliteit van ons product waarborgen.
We gebruiken hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor zijn de chocolade bonbons na productie enkele maanden houdbaar.

Meer informatie