Wij maken voor u de leukste en smaakvolste reclame. 
Logobonbons gevuld met een hazelnootpraliné.

Het is onze grootste specialiteit!

philips1vodafone1vw1

We kunnen uw bedrijfslogo/naam in kleur op een bonbon drukken.
Deze logo bonbons worden vaak gebruikt bij bedrijfsbeurzen, bijeenkomsten, recepties, vergaderingen en bedrijfsfeesten of gewoon bij de koffie. Maar vooral als relatiegeschenk.

Deze logobonbons worden door ons zelf vervaardigd (eenmalige logokosten zijn maar € 50 per logo) en kan daarom zelfs in kleine aantallen (vanaf 150st in bulkverpakking) geleverd worden tegen een zeer lage prijs! En normale levertijden tussen de 1-2 weken! Zelfs bij grote aantallen 50.000st of meer zijn de levertijden zeer kort! (ons record is namelijk meer dan 100.000st binnen 7 dagen!)

Er zijn 3 modellen; rechthoek, rond en een vierkant. Alle modellen kunnen wij in witte, melk of pure chocolade te maken. Voor de melk en pure bonbons wordt een iets andere techniek gebruikt en zal dan ook altijd voorzien zijn van een witte achtergrond (geheel verwerkt in de chocolade, dus geen losse plakjes op de bonbon!). De opdrukken evenals de witte achtergrond zijn gemaakt van cacaoboter en EG goedgekeurde kleurstoffen. Wij leveren deze logo bonbons in bulkverpakking 150/200st of in kleine luxe doosjes van verschillende afmetingen en gewicht. (ook als bedankjes voor bruiloften e.d.) De logo bonbons zijn gemaakt van eerste klasse Belgische chocolade gevuld met een heerlijke hazelnoot praliné.