Eroica Limburg NewsTI Raleigh Reunion Ride Vrijdag 3 september

Op vrijdag 3 september vindt het voorproefje van Eroica Limburg 2021 plaats, namelijk de TI Raleigh reunion ride. Oude tijden herleven met de wielerhelden van toen. Aanwezig tijdens de TI Raleigh reunion ride zijn onder andere:

Joop Zoetemelk

Jan Janssen

Bernard Hinault

Eric Zabel

Johan Museeuw

Leo van Vliet

Oud Raleigh ploeg met 15 rijders

Nog vele andere oud profwielrenners.

Speciaal aandenken

Voor alle deelnemers van de TI Raleigh reunion ride is er een speciaal aandenken. Dit aandenken is een Eroica Valkenburg – TI Raleigh chocolade box met daarin de shirt + namen van de TI Raleigh helden van toen. Voor de niet TI Raleigh reunion ride deelnemers is deze speciale box te koop bij de merchandise stand op het festivalterrein.