Linders Bonbons produceert al meer dan 25 jaar promotie chocolade producten

Onze chocoladeproducten worden volledig naar wens van de klant geproduceerd. Promotie chocolade met een logo, afbeelding of slogan erop gedrukt. Door de diversiteit van onze chocoladeproducten zijn deze zeer breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooie en smakelijke logo bonbon om bij de koffie op een beurs te presenteren. Seizoensgebonden chocolade als sinterklaas presentje of kerstgeschenk. Tevens ontwikkelen wij diverse soorten chocoladeproducten welke goed toepasbaar zijn in de sportindustrie. Denk aan chocolade sport shirts en golfballetjes. We leveren vele vormen smakelijke Belgische kwaliteitschocolade.

Onze logo chocolade is het ideale reclame/marketinginstrument, waar vele naar zoeken. Uw bedrijf kan dan leuk, mooi, uniek en natuurlijk lekker aan uw (potentiële) klanten worden voorgesteld of uw klanten bedanken.
Omdat uw logo op een eetbaar, en lekker, product wordt doorgegeven, zal het langer en herkenbaarder in de herinnering van mensen blijven.

Al onze promotie chocolade producten worden door ons in eigen beheer en met eerste klas Belgische chocolade gemaakt.

Bekijk onze referentiepagina voor de vele soorten en bekende bedrijven waar Linders Bonbons als promotie artikel zijn ingezet.

Wilt u meer informatie over onze bonbons of onze andere chocolade producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met een voor uw organisatie uniek chocolade product.