Een chocolade shirt als team tenue
dat bij iedereen in de smaak valt

Bent u voor uw sportclub op zoek naar een uniek en ook nog smakelijk geschenk? Een cadeau in te zetten voor klanten? Een leuk presentje om te verkopen in de fanshop? Of wat dacht u van de presentatie van uw club bij een kop koffie tijdens een sponsorgesprek?
Linders Bonbons produceert unieke “op maat gemaakte” chocolade t-shirts. Hierop bedrukken we bijvoorbeeld de originele shirt opdruk.

12 witte chocolade shirts bedrukt zoals de sportshirts van uw club. Deze zijn verpakt in een doosje met bedrukte huls en achtergrondkaart. Hierdoor maakt u dubbel reclame voor uw ploeg.

De chocolade producten worden volledig met duurzame Belgische kwaliteitschocolade vervaardigd. Hierdoor leveren we niet alleen een sportief product. Maar steunen ook de cacaoboeren in Ghana en de Ivoorkust. De boeren en hun gemeenschap worden hierdoor ondersteund met trainingen en dragen we bij aan de ontwikkeling van vrouwen en jonge boeren.

De Chocolade shirts

  • Passend bij uw bedrijf, voetbalclub, volleybalteam of wielerploeg/club (en vele andere soorten sportclubs).
  • Wij werken met goedgekeurde eetbare kleurstoffen.
  • Mooi verpakt in een doosje met bijpassende bedrukte huls en achtergrondkaart. Zo maakt u dit cadeau compleet.
  • Voor de verkoop van deze unieke chocolade shirts hebben wij een passende toonbankdisplay. Deze is zeer geschikt om te gebruiken in uw fanshop.
Meer informatie