Uw logo als een tablet reliëf chocolade ?


Geef uw klant eens een uniek chocolade cadeau met een tablet reliëf chocolade. Wij ontwikkelen graag samen met u een uniek stuk chocolade waarin uw logo of slogan is opgenomen. Een chocoladeproduct geheel naar uw bedrijf en wens ontwikkeld.

De kwalitatief hoogwaardige Belgische chocolade reep voorzien we van vormen gerelateerd aan uw bedrijf of product.  Tevens kunnen we uw slogan, motto of wens voor de klant verwerken op deze reep. Naast het aanbrengen van het reliëf in de chocolade, kan deze ook van een eetbare bedrukking voorzien worden. Uw boodschap valt hierdoor nog beter op en is nog lekker ook! Uiteraard voorzien we deze promotionele chocolade van een mooie cadeauverpakking.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan gauw contact met ons op. Samen met u ontwikkelen we graag een uniek chocolade cadeau voor uw klant en personeel.

Alleen de beste promotiechocolade

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van smakelijke promo chocolade. Met veel vakmanschap en zorg voorzien we ieder stuk chocolade van een unieke eetbare print, logo of motto. Linders Bonbons heeft u zeer ruime keuze uit een breed assortiment promotionele chocolade producten. Staat uw wens niet bij onze voorbeeldproducten? Dan ontwikkelen we graag samen ook uw chocolade product.

Niet alleen een leuk cadeau om weg te geven. Het is ook nog eens een ideale marketingtool om binnenshuis te gebruiken. Serveer nu dat lekker kopje koffie aan uw potentiële klant mét een logo bonbon vervaardigd door vakmanschap.