In 1999 werd door J. Linders in het Z-O Brabantse Someren  “Linders Bonbons Someren” gevestigd,  een klein en dynamisch bedrijf. Waar de productie van luxe handgemaakte bonbons en chocolade artikelen plaats vinden. Men begint aan een eigen assortiment om de Horeca en banketbakkerijen te kunnen voorzien van heerlijke lekkernijen. Het voordeel van deze luxe handgemaakte bonbons is dat “Linders Bonbons” alleen lang houdbare grondstoffen gebruikt of grondstoffen zo verwerkt dat deze daardoor, mits goed opgeslagen, enkele maanden houdbaar zijn. Dit alles wordt verpakt in grootverpakking of in kleine luxe doosjes van verschillende afmetingen en gewicht. Men levert deze bonbons aan de horeca, horecagrossiers, banketbakkerijen en catering.

Naast de productie van luxe bonbons worden snel daarna ook de ondertussen welbekende “Logo Bonbons” gemaakt. Deze ‘logo’ bonbons worden door diverse soorten bedrijven afgenomen waaronder: ICT bedrijven, notariskantoren, restaurants, bungalowparken, accountancykantoren, banken, tegelgroothandels, internetbedrijven, telecombedrijven, vliegtuigmaatschappijen en nog tal van andere bedrijven. En is een garantie voor een leuk relatiegeschenk.

Er worden met het succes ook andere “logo” chocolades op de markt gebracht, om de vraag te kunnen voldoen. Dit zijn o.a. de chocolade champagnefles, de reliëfchocolade, en de chocolade munten.

Ondertussen groeit het bedrijf zeer hard, mede door het enorme succes van de “logo” chocolade artikelen en vraag uit het buitenland (Duitsland) waardoor er plaatsgebrek in Someren optreed. Er worden plannen gemaakt om te verhuizen naar een groter pand. Er wordt dan ook een stuk grond aangekocht op een industrieterrein (Voerendaal) in Zuid-Limburg om ook de Duitse markt beter van service te kunnen voorzien.

Na een jaar bouwen is dan ook het nieuwe productiepand gereed en wordt deze in September 2005 in “Geopend”.

In 2009 tijdens de internationale zoetwarenbeurs de ISM in Keulen, introduceert Linders Bonbons: Goldleaf Chocolate, bonbons gemaakt van pure (70%) chocolade gevuld met een zachte melkchocolade vulling, en gedecoreerd met 23 karaat goud! Dit bleek een van de uitschieters en internationaal succes op de ISM van dat jaar.

In 2017 komen wij met alweer een uniek product: FC-Chocolate en Chocolate Peleton, een doosje met 12 chocoladeshirts. Speciaal voor voetbal clubs en wielerploegen. In 2019 vieren wij alweer ons 20 jarig jubileum. Door onze relaties zijn onze bonbons/chocolade dan ook al over de landsgrenzen meegenomen als relatiegeschenk of cadeau.

Buitenland

Wij leveren niet alleen aan bedrijven in Nederland maar ook in het buitenland. o.a.:

  • België
  • Duitsland
  • Engeland
  • Denemarken
  • Oostenrijk
  • Tjechië
  • Frankrijk
  • Spanje
  • Italië