Linders Bonbons produceert al meer dan 20 jaar promotionele chocoladeproducten die op wens van de klant kunnen worden geproduceerd. Chocolade met uw logo en/of product, in verschillende vormen het kan allemaal.

Onze logochocolade is het ideale reclame/marketinginstrument, waar vele naar zoeken. Uw bedrijf kan dan leuk, mooi, uniek en natuurlijk lekker aan uw (potentiële) klanten worden voorgesteld of uw klanten bedanken.
Omdat uw logo op een eetbaar, en lekker, product wordt doorgegeven, zal het langer en herkenbaarder in de herinnering van mensen blijven.

Al onze chocoladeproducten worden door ons in eigen beheer en met eerste klas Belgische chocolade gemaakt.

Wij leveren aan alle soorten bedrijven, kijkt u maar eens op onze referentiepagina.

Wilt u meer informatie over onze bonbons of onze andere chocolade producten, kijkt u dan rustig rond op onze site of u kunt geheel vrijblijvend met ons contact opnemen per telefoon of E-mail. Elke reactie zal zo snel mogelijk worden beantwoord.

Geef een reactie